Leírás és Paraméterek
Egységára: 10.000 Ft / kg
A virágpor jelentősége
- Fontos fehérje forrás, mely 20 aminosavat tartalmaz.
- Erősítő, roboráló hatása összefügg magas ásványi anyag tartalmával (Fe, Cu, S, Na, K, Ca, Mg, Mn, Zn, Cr, Ni, Se, Cl, Co, P, Si),
- de jelentős vitamintartalma is (A, B3-5-9-12, C, G, H, P, E).
- Ezenkívül magas az enzimtartalma, de tartalmaz cukrokat, zsírokat, fitoszterineket és flavonoidokat.
A NYERS VIRÁGPOR HŰTVE TÁROLANDÓ!
A virágpor kúraszerű fogyasztás jótékonyan hat az alábbi esetekben:
- immungyengeség,
- étvágytalamság, bélpanaszok,
- bőrbajok, nyálkahártya és kötőszövet gyulladás,
- májpanaszok,
- sugárártalom, sugárterhelés,
- idegbajok, pszichoterápiás kezelések,
- prosztata panaszok,
- nemi működési zavar,
- vérkeringési zavarok, érfalgyengeség,
- szívgyengeség,
- agyvérzés utáni állapot.
A virágpor eredményesen hat fizikai és szellemi megterhelés esetén is.
Jótékonyan hat vérszegényeknél, lábadozóknál, időseknél, étvágyjavító hatású.
Virágporra érzékenyeknél allergiát okozhat!
Javítja a vérképet és a vér koleszterin szintjét.
Kúraszerű fogyasztása elősegíti a szervezet regenerálódását és méregtelenítését.
A túlzott virágpor fogyasztás étvágyjavító hatásánál fogva hizlaló hatású lehet.
Mint értékes fehérjeforrás kiválóan pótolja a hús fehérjét.
A virágpor fogyasztása
Célszerű naponta 2-3 szor fogyasztani, evés előtt tisztán, teába, joghurtba, müzlibe keverve. Nincs kellemetlen íze, illata, így fogyasztása nem igényel erőfeszítést. :-)
Virágpor kúrát érdemes minden évszakváltáskor csinálni, hogy a szervezet feltöltődjön a szükséges fehérjékkel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal.